Wij verwerken uw gegevens

U verstuurt gegevens via de formulieren van onze website. wij verwerken uw gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Hieronder informeren wij u over het verwerken van uw gegevens, uitsluitend met betrekking tot deze website.

Waarom verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij verwerken uw gegevens uitsluitend om u goed van dienst te kunnen zijn.

Om welke gegevens gaat het?

De gegevens die u invult vallen in de categorie persoonsgegevens. Het betreft gegevens m.b.t. naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw bericht.

Hoe worden uw gegevens verwerkt?

De formulieren van deze website worden verzonden via een beveiligde internetverbinding. Onze internetverbinding heeft een SSL certificaat (https: met slotje) zoals ook uw bank gebruikt. Hierbij worden de gegevens versleuteld en veilig verzonden naar uw en ons e-mailadres.

Dezelfde gegevens worden ook opgeslagen in een database op een beveiligde webserver die is ondergebracht bij een gerenommeerd webhostingbedrijf in Nederland.

Het bewaren van uw gegevens.

Wij bewaren uw gegevens maximaal 5 jaar tenzij de door u verstrekte gegevens daarna  noodzakelijk zijn om u van dienst te zijn.

Wie hebben inzage in uw gegevens?

  1. De directie van Thor Heste heeft volledige inzage in uw gegevens.
  2. De webmaster van onze website heeft de mogelijkheid om uw gegevens in te zien. Thor Heste heeft een verwerkersovereenkomst met Bluepoint eCommerce

Wat doen wij niet met uw gegevens?

Uw gegevens worden niet gedeeld met bedrijven of instanties en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt, anders dan waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt.

Achtergrondinformatie

Algemene informatie over de Eurpese privacywet kunt u vinden op:

Wij willen u op het hart drukken dat wij met de door u aangeleverde gegevens veilig en respectvol omgaan. Op uw verzoek geven wij u inzage in de door u aangeleverde gegevens. Onze webmaster onderhoud en monitort proactief de veiligheid van deze website. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met de beveiliging van deze website waarbij onbevoegden toegang verkregen tot uw gegevens, dan zullen wij u onmiddellijk daarvan op de hoogte brengen. Heeft u vragen of opmerkingen dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

© Copyright: Thor Heste